TOP 5 cele mai potrivite cadouri pentru un gamer

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pasionații de gaming sunt pe lista prietenilor, pentru care atunci când încercăm să alegem cadouri potrivite, ajungem să fim descurajați, mai ales dacă noi nu împărtășim pasiunile aceluiași univers virtual. Dacă ești în căutarea celui mai bun cadou pentru un gamer, atunci acest articol este pentru tine. Indiferent de rolul pe care îl are în viața ta, un jucător va fi absolut încântat de următoarele accesorii din lumea gamingului.

TOP 5 cele mai potrivite cadouri pentru un gamer

Și apropo topul a fost realizat în 2021, deci nu trebuie să îți fie frică de cât de inovativ și original este cadoul.

  1. Căști audio

Experiența de gaming are nevoie de multă liniște, pentru ca jucătorul să se poată bucura la maxim de noul univers descoperit, acesta are nevoie de o izolare fonică foarte bună. De asemenea, niște căști bune îi vor permite jucătorului să audă chiar și cele mai bune detalii din jocuri, factor care va contribui la ridicarea scorurilor, ceea ce este un bonus în sine. Căștile HORI Gaming Pro proiectate pentru Xbox Series X/S/One și PC sunt ușoare, dar robuste. Potrivit jocurinoi.ro acestea asigură confort, iar designul inovator W-FIT la vârful benzii previne presiunea inutilă asupra coroanei capului. Un alt exemplu sunt căștile Astro A10 Gaming Headset: Call Of Duty Edition, construcția durabilă și confortul extins pentru a combate oboseala îi permite jucătorului să se bucure mai mult de experiența gamingului. Echilibrare vocală, microfonul unidirecțional, controlul volumului în linie și funcționalitatea flip-to-mute, oferă control total al experienței audio de joc.

2. Steelplay geantă pentru transport si protecție

Instrumentele de gaming trebuie să se afle în siguranță, de aceea husa este un accesoriu esențial pentru protejarea și transportarea obiectelor la care ține un gamer. Compatibilă cu Nintendo Switch, husa este un element de protecție împotriva zgârieturilor, materialul său este rigid pentru a oferi protecție maximă consolei, care poate fi fixată prin intermediul unui elastic. Indiferent de ocazie, acesta ar fi un cadou potrivit pentru orice pasionat de jocuri.

3. HORI Dual Charging Station

Dacă alegi cadou pentru un prieten pasionat de jocuri, iar tu nu ai jucat niciodată, probabil va fi greu să înțelegi de ce o stație cu posibilitate dublă de încărcare este un cadou minunat pentru un gamer. Totuși, te vom ajuta noi cu niște explicații suplimentare. Hori Dual Charging Station încarcă cu ușurință controlerele și bateriile plasate pur și simplu pe încărcător. Stația de încărcare se conectează la consolă prin USB. LED-urile încorporate indică procesul de încărcare cu roșu și o încărcare completată cu verde. Acesta include, de asemenea, două pachete de baterii și patru capace pentru baterii compatibile cu controlere wireless Xbox Series X | S, controlere wireless Xbox Elite, controlere wireless Xbox One.

4. Un scaun de gaming

„Cum să-i fac cuiva cadou un scaun? Doar nu am înnebunit…” Da, înțelegem uimirea ta și poate în majoritatea cazurilor, să-i faci cuiva cadou un scaun, nu ar fi tocmai cea mai bună idee, dar fără îndoială un scaun de gaming este printre cele mai potrivite cadouri pentru cineva care petrece ore în șir în fața calculatorului. Mai devreme sau mai târziu durerile de spate nu ezită să-și facă apariția în viața tuturor pasionaților de jocuri video. Astfel, un scaun de gaming aduce în joc confortul. Potrivit platformei jocurinoi.ro, scaunul de Gaming SteelPlay: SGC01 „datorită formei sale ergonomice și calității superioare a materialelor, este perfect adaptat gamerilor exigenți, care sunt adepții sesiunilor de gaming lungi.”

5. Carcasa Hori Officially Licensed Game Card Case Black Nintendo Switch

Compactă și portabilă carcasa Hori îi permite jucătorului să stocheze și organizeze, 24 de cărți de joc Nintendo Switch și include suport pentru cardul de memorie. Stocarea și organizarea cărților de joc se transformă într-o activitate convenabilă cu acest accesoriu. Iar dacă încă nu te-am convins pe site-ul jocurinoi.ro poți explora în continuare lumea gamingului, în căutarea cadoului perfect pentru prietenul tău. În multitudinea de opțiuni, suntem sigur că vei găsi ceva potrivit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *