Semne care îți arată dacă suferi sau nu de anxietate

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

În vremurile actuale, puțină lume se poate lăuda că nu este afectată de stres, iar mulți dintre noi suntem mai mereu nervoși și stresați. Așadar, cam toți suferim de anxietate. Dar pentru a ști dacă suferim sau nu de anxietate, există anumite semne care ne dau de gândit. Despre acestea îți vom vorbi în continuare.

Somnul îți dă de furcă

Este adevărat, înainte de a termina un proiect, puțini sunt cei care se pot lăuda cu un somn de bebeluș. Dar atunci când nu putem dormi mai multe zile la rând din cauza grijilor, fiind în același timp neliniștiți și agitați, atunci ar putea fi un semn că ne confruntăm cu o tulburare anxioasă

Temeri fără motiv

În cazul în care temerile obișnuite iau proporţii uriaşe şi te simți copleșit, iar acest lucru te împiedică să-ți desfășori normal activitățile zilnice, atunci este semnul că s-a transformat într-o fobie. Iar fobia este, potrivit spepcialiștilor, o formă de tulburare anxioasă.

CONTINUARE – Vezi semnele care îți arată dacă suferi sau nu de anxietate

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *