Scapă de anxietate urmând aceste sfaturi

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Există multe metode care pot fi de ajutor în situaţii de stres, pentru a diminua nivelul anxietăţii. De preferat ar fi să vă îndreptați atenția către remediile naturiste, deoarece tratamentele medicamentoase pot da dependență sau alte efecte secundare neplăcute. Aici încercăm să vă venim în ajutor cu mai multe recomandări, ce vă pot ajuta să scăpați de manifestările neplăcute ale anxietății.

Ceaiuri calmante

Astfel, există unele plante care, folosite în uz intern, au efecte sedative, prin calmarea sistemului nervos, echilibrarea stărilor de anxietate şi reducerea palpitaţiilor, mai ales în atacul de panică.

Astfel, puteți apela cu succes la infuzii din flori de tei, lavandă, muşeţel şi iasomie (2-3 grame flori uscate la 200 ml apă clocotită, se infuzează acoperit 5 minute şi se beau 2-3 căni pe zi, între mese sau înainte de culcare), care au efecte în combaterea anxietăţii şi a insomniei. De asemenea, mai puteți folosi cu succes o infuzie din frunze de roiniţă, flori şi frunze de păducel şi mâţişori de salcie sau frunze de rozmarin.

CONTINUARE – Scapă de anxietate urmând aceste sfaturi

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *