Scapă de anxietate urmând aceste sfaturi

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Scăpați de anxietate prin alimentație

Stările neplăcute ale anxietății pot fi mult diminuate sau pot chiar dispărea dacă adoptați o dietă echilibrată, prin care să aduceți un adaos de fosfor. Una dintre cele mai recomandate legume în acest sens este și țelina.

De asemenea, în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, şi seara se bea câte un pahar cu suc de morcov, amestecat cu suc de mere, luând cantităţi în creştere de la 50 g până la 300 g, într-o cură de 14 zile. După o pauză de 7 zile, se reia cura cu aceleaşi doze.

Alte alimente care vă vin în ajutor sunt varza, salata – cruditățile în general, usturoiul, castraveții, fructele de pădure.

De asemenea, în alimentație se vor introduce unele seminţe, ca cele de floarea-soarelui, seminţele de susan, migdalele, nucile şi alunele. De menționat că la mese trebuie să aveți grijă să consumați cantităţi moderate de alimente, evitând o încărcare exagerată a organismului.

CONTINUARE – Scapă de anxietate urmând aceste sfaturi

3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *